Kako izgleda otkaz za pamćenje! (VIDEO)

Izvor: S media, 17.Okt.2011, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako izgleda otkaz za pamćenje! (VIDEO)

Joey Ketten je radio u jednom hotelu tri i po godine a uslovi su bili, kako je rekao, katastrofalni.

Radnicima kuhinje smena je počinjala u 5:30 sati, a radilo se u smenama i od 16 sati. Sobari su morali da očiste i pospreme 16 soba do devet sati, a svako ko bi se usudio da se požali dobio bi otkaz.

Balon hotel - čista petica (FOTO)

Indijski voz sa 5 zvezdica (FOTO)

Najiritantnije navike u poslovnom okruženju
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Joey je ispričao kako se jako trudio da promeni stanje u hotelu i da se udružio sa nekoliko kolega kako bi se usprotivili upravi hotela.

U to ime je, kada je doneo odluku da prestaje da radi na takvom mestu organizovao otkaz za pamćenje.

(Dnevnik.hr)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dao otkaz uz trubače! (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 17.Okt.2011

Izvesni Džoi iz Providensa, Roud Ajlend, poveo je članove svog trubačkog benda u hotel u kojem je radio tri i po godine, kako bi njegovo davanje otkaza učinili prilikom za pamćenje...Bend se poređao i dočekao šefa, koji je pokušao da ih izbaci iz hotela. Džoi je dobacio "dajem otkaz", a onda...

Nastavak na NaDlanu.com...

Kako izgleda otkaz za pamćenje (VIDEO)

Izvor: B92, 17.Okt.2011

Džoi Keten radio je u jednom hotelu tri i po godine, a uslovi su bili toliko loši da je odlučio da šefu uruči otkaz na poseban način...Radnicima u kuhinji smena je počinjala u 5:30 časova, a radilo se u smenama dugim i do 16 časova...Sobari su morali da očiste i pospreme 16 soba u devet sati,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.