Jednomjesečni pritvor za osumnjičenog poreznika Milana Pernara

Izvor: SEEbiz.eu, 04.Jul.2015, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jednomjesečni pritvor za osumnjičenog poreznika Milana Pernara

ZAGREB - Osumnjičenom porezniku Milanu Pernaru Županijski sud u Zagrebu odredio je jednomjesečni istražni zatvor nakon što je u USKOK-u iznio svoju obranu.

Na teret mu se stavlja primanje neutvrđenog iznosa mita od Mamića. Zatvor u Remetincu određen mu je zbog opasnosti od utjecanja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela.

Očekivano, izrečena mu je i mjera opreza zabrane obnašanja dužnosti poreznog službenika. Prema neslužbenim informacijama mito je navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << primio 2013. godine.

U Poreznoj upravi jučer su Jutarnjem listu rekli da ne smiju komentirati slučaj, pa ni reći radi li poreznik Pernar i dalje kod njih. Pernar je, naime, lani položio za ovlaštenog poreznog savjetnika registriranog pri Hrvatskoj komori poreznih savjetnika, stoga se postavlja pitanje radi li još u Poreznoj s obzirom na to da su nam u Komori rekli da se time ne mogu baviti oni koji su i dalje zaposleni u Poreznoj upravi.

Može se pretpostaviti da je Pernar ili planirao napustiti Poreznu upravu ili je to u međuvremenu već učinio. Ni na Institutu za management nismo uspjeli dobiti više informacija o Pernaru, a njegova biografija uklonjena je, čini se danas, s njihove službene internet-stranice.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.