Izvlačenje igre Uzmi račun i pobedi, večeras dva stana

Izvor: Večernje novosti, 25.Mar.2017, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvlačenje igre "Uzmi račun i pobedi", večeras dva stana

Večeras će biti dodeljena dva stana u Beogradu i 179 nagrada koje su vredne više od 31 miliona dinara Treće izvlačenje u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" počelo je direktnim prenosom na Prvom programu RTS-a, a večeras će biti dodeljena dva stana u Beogradu i 179 nagrada koje su vredne više od 31 miliona dinara. U trećem izvlačenju učestvuje 6,9 miliona koverata. Bacač kugle Asmir Kolašinac, desetobojac Mihail Dudaš, strelkinja Zorana Arunović i glumci >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Bora Nenić i Ivan Tomić podržali su Godinu borbe protiv sive ekonomije i biće naši poznati sportisti i glumci koji će obradovati građane u trećem kolu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". Oni iz ogromnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku, izvlače srećne dobitnike dva stana u Beogradu, 12 automobila, putovanja u Njujork, Pariz i Grčku. Ukupna vrednost nagrada iznosi 31.298.239,59 dinara. Sve koverte koje budu pristigle do petka u minut do ponoći, učestvuju u trećem izvlačenju nagradne igre. Regularnost postupka nadzire petočlana Komisija u kojoj se nalaze predstavnici Ministarstva državne uprave, Ministarstva finansija i Poreske uprave, Ministarstva trgovine, turizma i usluga i kompanije Masterkard. Sve srećne dobitnike Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave kontaktiraće već u nedelju, 26. marta, i obavestiti o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja. Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu "Politika" u roku od tri dana od dana izvlačenja, kao i na internet stranicama Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, nagradne igre www.uzmiracun.rsi Radio televizije Srbije.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TREĆE KOLO: Stanove dobili Sofija Manojlović i Goran Bogdanović

Izvor: Večernje novosti, 25.Mar.2017

Večeras dodeljena dva stana u Beogradu i 179 nagrada koje su vredne više od 31 miliona dinara Treće izvlačenje u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" počelo je direktnim prenosom na Prvom programu RTS-a, a večeras su dodeljena dva stana u Beogradu i 179 nagrada koje...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.