Izlagači krava na Festmleku dobili po junicu

Izvor: TvojPortal.com, 05.Dec.2011, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izlagači krava na Festmleku dobili po junicu

Vesti online/Svih 13 uzgajivača stoke koji su učestvovali na izložbi krava u Smederevu dobili su po jednu steonu junicu od Fonda za razvoj poljoprivrede koji je organizovao manifestaciju Festmlek, izjavio je danas direktor Fonda Jovica Vujović.


"Bukvalno su predstavnici Fonda išli od vrata do vrata i molili proizvođače da učestvuju na izložbi sa svojim grlima. Neko je to dočekao šalom, neko je naš poziv shvatio neozbiljno, neko sa podsmehom, a oni koji su nas poslušali i učestvovali na izložbi sada imaju steonu junicu više u svojoj štali" rekao je Vujović.
Na 10. Festmleku prvi put je priređena i izložba krava i krave su podeljene povodom jubilarne desetogodišnjice manifestacije.
opsirnije o ovoj vesti ovde

poljoprivredaSmederevoizlozbastocarstvokravajunicafestmlekstoka

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.