Isporuke Nokijinog pametnog telefona kasne

Izvor: S media, 28.Sep.2010, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isporuke Nokijinog "pametnog telefona" kasne

Kompanija "Nokija" je saopstila da će isporuke njenog prvog "pametnog" telefona, zasnovanog na novom operativnom sistemu "Simbijan 3" - N8 biti odložene za nekoliko sedmica.

Isporuke modela N8 su onim korisnicima koji su ga naručili u pretprodaji trebale da počnu krajem septembra.

Kao novi datum početka isporuka navedena je sredina oktobra.

U "Nokiji" su objasnili da se isporuke >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << odlažu jer žele da dodaju još neka poboljšanja i na taj način otklone sve moguće probleme sa kojima bi korisnici modela N8 mogli da se susretnu.

Dve glavne karakteristike modela N8 su multimedije i posvećenost društvenom umrežavanju, tako da taj telefon omogućava povezivanje sa najpopularnijim društvenim mrežama kao što su "Fejsbuk" ili "Tviter" da bi korisnici mogli da ažuriraju svoje podatke ili razmenjuju dokumente i fotografije.

Tanjug

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Kasne isporuke prvog 'pametnog' telefona 'Nokije'

Izvor: SrbijaNet.rs, 28.Sep.2010

Kompanija "Nokija" je saopstila da će isporuke njenog prvog "pametnog" telefona, zasnovanog na novom operativnom sistemu "Simbijan 3" N8 biti odložene za nekoliko sedmica. Isporuke modela N8 su onim korisnicima koji su ga naručili u pretprodaji trebale da počnu krajem septembra.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.