Investicije u 2011. biće oko tri milijarde

Izvor: Beta, 11.Jan.2011, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Investicije u 2011. biće oko tri milijarde

BEOGRAD, 11. januara 2011. (Beta) - Vrednost stranih direktnih investicija u Srbiji u 2011. biće oko tri milijarde evra, ocenio je srpski ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević.

On je agenciji Beta kazao da bi ta količina svežeg novca trebalo stimulativno da deluje na smirivanje dinara i na predvidivost ukupnog ambijenta za poslovno privredjivanje u Srbiji.

"Mnogo će zavisiti od količine realnih finasija koje će kroz investicije i još neke privatizacije stići tokom 2011. godine u Srbiju. Mi očekujemo negde oko tri milijarde evra investicija", kazao je Milosavljević.

Prema rečima ministra, tokom 2010. godine kurs dinara je značajno uticao na povećanje cena svih proizvoda.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Investicije u 2011. biće oko tri milijarde

Izvor: NaDlanu.com, 11.Jan.2011

BEOGRAD, 11. januara 2011. (Beta) - Vrednost stranih direktnih investicija u Srbiji u 2011. biće oko tri milijarde evra, ocenio je srpski ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević. On je agenciji Beta kazao da bi ta količina svežeg novca trebalo stimulativno da deluje na smirivanje dinara...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.