Izvor: Beta, 30.Apr.2017, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska: Zbog salmonele brazilski pileći file povučen s tržišta

Ministarstvo poljoprivrede Hrvatske povuklo je sa tržišta brazilski proizvod "Pileći file smrznuti - Super Frango" u kojem je utvrdjeno prisustvo bakterije salmonela, prenela je Hina.Kako je danas saopštilo to ministarstvo, taj proizvod je uvezen u Hrvatsku, a nije u skladu s Uredbom o mikrobiološkim kriterijima za hranu, navodi se u saopštenju.Uzorkovanje je sprovedeno u sklopu Plana monitoringa hrane životinjskog porekla, dodalo je resorno ministarstvo.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatska, zbog salmonele brazilski pileći file povučen sa tržišta

Izvor: RTS, 30.Apr.2017

. Ministarstvo poljoprivrede Hrvatske povuklo je sa tržišta brazilski proizvod "Pileći file smrznuti - Super Frango" u kojem je utvrđeno prisustvo bakterije salmonela, prenela je "Hina".

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.