Hrvati dobili autlet hrane - cene niže i 90%

Izvor: B92, 04.Apr.2017, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati dobili autlet hrane - cene niže i 90%

Zagreb -- Zagreb je dobio još jednu prehrambenu autlet prodavnicu, u kojoj se prodaje hrana pred istekom roka upotrebe, jeftinije i 90 odsto, piše hrvatski Jutarnji list.

Reč je o trgovini jeftine hrane koju trgovački centri i fabrike zbog raznih razloga nisu uspeli da prodaju.

Prodavnica se prostire na 300 kvadratnih metara, a na policama se nalazi višak robe, oštećeni proizvodi i hrana pred istekom roka trajanja.

U novootvorenom autletu u ponudi je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << više mesnih proizvoda, sireva, jogurta i druge “konkretne” hrane nego što je slučaj u prvom auletu, gde se mahom prodaju grickalice i slatkiši.

Vlasnici trgovine su Maja i Mario Žamboki koji su otkrili kako su ideju za ovakav koncept dućana dobili kada su videli koliko se hrane zapravo baci.

“Podstaknuti pozitivnim iskustvima iz prvog food autleta logično je bilo otvarenje na mnogo većem prostoru. Prema dosadašnjem iskustvu mogu reći da u naše dućane dolaze sve generacije, od dece, mladih do starijih osoba i što nam je najbitnije ljudi odavde izlaze srećni jer kupe punu košaru proizvoda za malo novca”, kazao je Mario Žamboki.

Vlasnici su otkrili da imaju u planu otvaranje novih sličnih prodavnica u Zagrebu, ali i da će se širiti po celoj Hrvatskoj.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hrvati dobili autlet hrane - cene niže i 90 odsto

Izvor: Vesti-online.com, 04.Apr.2017

Zagreb je dobio još jednu prehrambenu autlet prodavnicu, u kojoj se prodaje hrana pred istekom roka upotrebe, jeftinije i 90 odsto...Kako piše "Jutrarnji list" reč je o trgovini jeftine hrane koju trgovački centri i fabrike zbog raznih razloga nisu uspeli da prodaju...Prodavnica se prostire na 300...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.