Hotel Croatia u Dugoj Uvali otvara se u lipnju

Izvor: SEEbiz.eu, 01.Maj.2016, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hotel Croatia u Dugoj Uvali otvara se u lipnju

UMAG - Nakon što su početkom veljače radnici Industrogradnje počeli obavljati manje popravke na hotelu Croatia, početkom travnja je objavljen oglas kojim potražuju radnike, a krajem travnja i oglas kojim se traže zakupci poslovnih prostora. 

Ukupno se nudi 11 poslovnih prostora, ali je uvjet da se u njima ne prodaje hrana i piće.

Iz izvora Glasa Istre u Industrogradnji neslužbeno se doznaje da je otvaranje hotela u Dugoj Uvali predviđeno u lipnju te da nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << turističke sezone kreće rekonstrukcija hotela i pratećih objekata. To bi trebala biti prva "normalna" sezona u ovom objektu na istočnoj obali Istre nakon višegodišnjeg rata između vlasnika hotela, zagrebačke Industrogradnje i zakupca, Fio&D-a.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.