Havaji kod Budve po treći put na aukciji

Izvor: Blic, Beta, 24.Maj.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Havaji kod Budve po treći put na aukciji

Deo ostrva Sveti Nikola kod Budve biće ponovo, treći put, ponuđen za prodaju na aukciji koja će biti održana do kraja juna. Tada će, prema informacijama iz Komisije za prodaju, taj deo ostrva, poznat pod nazivom Havaji, biti ponuđen na prodaju neposrednom nagodbom.



Druga aukcija za prodaju Havaja, u ponudi Prve banke, juče nije uspela, kao ni prva koja je održana polovinom februara. Početna cena za 37.000 kvadratnih metara ostrva Sveti Nikola na drugoj aukciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bila je 21 milion evra.

Vlasnik tog dela budvanskog ostrva bio je biznismen Stanko Subotić Cane, a pre njega Nenad Đorđević. Subotić je početkom ove godine obavestio Prvu banku, čiji je klijent, da nije u mogućnosti da vraća kredit, zbog čega je uprava banke odlučila da proda Havaje. Većinski vlasnik Prve banke je brat crnogorskog premijera Aco Đukanović.

Neki podgorički mediji su prethodnih dana preneli informaciju da je za kupovinu Havaja zainteresovan bivši tajlandski premijer Taksin Šinavatra koji je osuđena za korupciju i, kako je objavljeno, ima crnogorski pasoš.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deo ostrva Sveti Nikola kod Budve i dalje na licitaciji

Izvor: EMportal, 24.Maj.2009

Deo ostrva Sveti Nikola kod Budve biće ponovo, treći put, ponuđen za prodaju na aukciji koja će biti održana do kraja juna.

Nastavak na EMportal...

Licitacija za ostrvo Sveti Nikola

Izvor: B92, 25.Maj.2009, 16:37

Podgorica -- Deo ostrva Sveti Nikola kod Budve biće ponovo, treći put, ponuđen za prodaju na aukciji koja će biti održana do kraja juna...Sveti Nikola (budva.com)..Tada će, prema informacijama iz Komisije za prodaju, taj deo ostvrva poznat pod nazivom Havaji, biti ponuđen na prodaju neposrednom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.