Global Finance: Sberbank pobjednik u digitalnom bankarstvu

Izvor: Capital.ba, 26.Jul.2016, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Global Finance: Sberbank pobjednik u digitalnom bankarstvu

SARAJEVO, Sberbank je u segmentu poslovanja digitalnog bankarstva proglašena pobjednikom u četiri kategorije na prostoru regije srednje i istočne Evrope u izboru magazina Global Finance. Sberbank je dobila nagrade u kategorijama: najbolje mobilno bankarstvo, najbolja opcija elektronskog plaćanja računa, najbolja inicijativa sigurnosti informacija i najbolja SMS aplikacija. Ključni kriteriji kojima su se vodili stručnjaci magazina Global Finance prilikom odabira pobjednika su: strategija akvizicije >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << klijenata i usluga prema klijentima, proširenje baze klijenata, mogućnosti digitalnih proizvoda i uspješnost poslovnog razvoja kroz online servise. Ove godine se žiri posebno fokusirao na usluge mobilnih finansija. „Kroz učešće u ovom takmičenju smo dobili mogućnost da spoznamo poziciju digitalnih proizvoda na međunarodnom tržištu. Sberbank se predstavila kao vodeća banka u segmentima mobilnog bankarstva, sigurnosti informacija i online plaćanja“,  izjavio je Svyatoslav Ostrovsky, rukovodilac odjela „Bank XXI“ Sberbank Rusija. Sberbank grupacija je utrostručila broj aktivnih korisnika Sberbank online mobilnih aplikacija i uvela nekoliko novih opcija. Banka je takođe u 2015. godini značajno povećala stepen bezbjednosti digitalnih proizvoda. „Veoma smo ponosni što smo članica grupacije koja podstiče razvoj i modernizaciju bankarskih proizvoda“, izjavio je ovim povodom Sandro Mihajlović, izvršni direktor Sberbank Banja Luka. Dodao je da „prateći principe i načela poslovanja Sberbank grupacije Sberbank Banja Luka konstantno razvija i unapređuje digitalne kanale prodaje kako bi svojim klijentima olakšala poslovanje, ali i omogućila značajne uštede kako vremena tako i novca“. „U proteklom periodu smo uveli nove funkcionalnosti i u elektronskom i mobilnom bankarstvu te tržištu ponudili mobilno bankarstvo i za mobilne uređaje koji rade na Windows phone platformi“, istakao je Mihajlović.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Četiri nagrade za Sberbank

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jul.2016

BANJALUKA - Sberbank je u segmentu poslovanja digitalnog bankarstva proglašena od strane magazina "Global Finance" pobjednikom u četiri kategorije, a na prostoru regije srednje i istočne Evrope...Kako je saopšteno iz banke, Sberbank je dobila nagrade za: najbolje mobilno bankarstvo, najbolja opcija...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.