Franšizing poslovna šansa za Srbiju

Izvor: Beta, 12.Nov.2010, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Franšizing poslovna šansa za Srbiju

BEOGRAD, 12. novembra 2010. (Beta) - Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je u četvrtak da je franšizing dobra poslovna šansa za Srbiju, posebno u trenutku kada zemlja izlazi iz krize i kada je potrebno što više novih radnih mesta.

Franšizing je dobra šansa zato što onaj ko se upusti u taj model poslovanja ne mora da ulaže u brend i tehnologiju proizvodnje što je prava prilika za one koji žele da udju u posao ali nisu spremni na veći rizik, izjavio je Cvetković na otvaranju Prvog medjunarodnog sajma franšizinga u Beogradu.

Kako je dodao, to je dobra prilika za mala i srednja preduzeća da odmah dobiju tržišnu poziciju.

Cvetković je kazao da franšizing u Srbiji nije nepoznat oblik poslovanja i praktikuje se godinama ali nisu iskorišćene sve mogućnosti koji ovaj vid preduzetništva pruža.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cvetković: Franšize šansa za Srbiju

Izvor: B92, 12.Nov.2010

Beograd -- Franšizing je dobra poslovna šansa za Srbiju, posebno u trenutku kada zemlja izlazi iz krize i kada je potrebno više novih radnih mesta, kaže Mirko Cvetković...Franšizing je dobra šansa zato što onaj ko se upusti u taj model poslovanja ne mora da ulaže u brend i tehnologiju proizvodnje...

Nastavak na B92...

Cvetković: Franšizing dobra poslovna šansa za Srbiju

Izvor: Blic, 12.Nov.2010

Prvi međunarodni sajam franšizinga u otvoren je danas u "Belekspo" centru u Beogradu. Na dvodnevnom sajmu učestvuje više od 20 izlagača...Premijer Mirko Cvetković rekao je na otvaranju da je u franšizing dobra poslovna šansa za našu zemlju u trenutku kada Srbija izlazi iz krize i kada je potrebno...

Nastavak na Blic...

CVETKOVIĆ: FRANŠIZING DOBRA POSLOVNA ŠANSA ZA SRBIJU

Izvor: Kurir, 12.Nov.2010

BEOGRAD - Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je da je franšizing dobra poslovna šansa za Srbiju, posebno u trenutku kada zemlja izlazi iz krize i kada je potrebno što više novih radnih mesta..."Franšizing je dobra šansa zato što onaj ko se upusti u taj model poslovanja ne mora da ulaže...

Nastavak na Kurir...

Mirko Cvetković: Franšizing dobra poslovna šansa za Srbiju

Izvor: SEEbiz.eu, 12.Nov.2010

BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković izjavio je da je franšizing dobra poslovna šansa za Srbiju, posebno u trenutku kada zemlja izlazi iz krize i kada je potrebno što više novih radnih mesta.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.