Er pink ponudio prevoz za srpske turiste

Izvor: S media, 31.Jan.2011, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Er pink" ponudio prevoz za srpske turiste

Kompanija "Er pink" ponudila je Ministarstvu spoljnih poslova i ambasadama u Egiptu i Tunisu sve svoje mlazne avione marke "cesna", za potrebe prevoza srpskih gradjana, saopštila je danas ta kompanija, koja posluje u sastavu "Pink medija grupe".

"Danas smo imali razgovore sa ambasadorkom Srbije u Tunisu Milicom Čubrilo - Filipović, kao i sa našim ambasadorom u Egiptu Dejanom Vasiljevićem i tom prilikom smo im ponudili na raspolaganje sve avione kompanije 'Er pink' za prevoz >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << gradjana Srbije, koji se nalaze u Tunisu i Egiptu, u neturističkim ili ugroženim zonama", izjavio je vlasnik "Pink medija grupe" Željko Mitrović.

Jeftini Tunis zaveo Hrvate

On je objasnio da je pomoć u prevozu namenjena za gradjane koji imaju otežane saboraćajne veze do velikih aerodroma ili postoji neka druga okolnost koja bi mogla da ugrozi njihovu bezbednost i povratak u Srbiju, rekao je Mitrović.

Obe ambasade su, kako je navedeno, izrazile zahvalnost kompaniji "Pink" na inicijativi i humanom gestu.

Tanjug

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Air Pink ponudio svoje "cesne" za prevoz građana Srbije iz Tunisa i Egipta

Izvor: Blic, 31.Jan.2011

Kompanija Air Pink, koja se nalazi u sastavu Pink Media Group je stavila na raspolaganje Ministarstvu Spoljnih poslova i ambasadama u Egiptu i Tunisu sve mlazne avione marke "Cesna" za potrebe prevoza građana Srbije. ..Danas smo imali razgovore sa ambasadorkom Srbije u Tunisu Milicom Čubrilo - Filipović,...

Nastavak na Blic...

Pink šalje avione u Egipat

Izvor: Story, 31.Jan.2011

Kompanija Air Pink, koja se nalazi u sastavu Pink Media Group, stavila je na raspolaganje Ministarstvu Spoljnih poslova i ambasadama u Egiptu i Tunisu sve

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.