Elektronska prijava PPP-PD do sutra

Izvor: B92, 30.Jan.2014, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elektronska prijava PPP-PD do sutra

Beograd -- Pojedinačna prijava za poreze i doprinose po odbitku (PPP-PD) za isplate izvršene u januaru 2014. godine, mora se elektronski poslati najkasnije do sutra.

Ukoliko iz bilo kojih razloga poslata prijava nije prihvaćena kao podneta, isplatilac prihoda, odnosno podnosilac prijave, treba da nastavi sa upućivanjem prijave sve dok ona ne dobije status podnete, objavila je Poreska uprava.

Ako iz bilo kojih razloga isplatioci prihoda nisu ni pokušali podnošenje za isplate >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izvršene u januaru 2014. godine, moraju to učiniti što hitnije. Propuštanje roka za slanje PPP-PD prijave predstavlja prekršaj prema Zakonu o poreskom postupku i poreskoj administraciji, navela je Poreska uprava.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još danas elektronsko podnošenje PPP-PD prijave

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2014, 07:36

Poreska uprava je saopštila da danas ističe rok za elektronsko podnošenje pojedinačne prijave za poreze i doprinose po odbitku (PPP-PD), za isplate izvršene u januaru 2014. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.