Efikasnije istrage otmice dece

Izvor: Akter, 02.Jul.2015, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Efikasnije istrage otmice dece

Vlada Srbije predložila je danas izmene Zakona o policiji koje treba da obezbede efikasnost policijskih istraga otmica i nestanka maloletnih lica, u skladu sa "Tijaninim zakonom"

U saopštenju posle sednice navodi se da je Vlada usvojila izmene Zakona o policiji kojima se preciziraju odredbe i procedure za angažovanje specijalnih i posebnih jedinica.

Kako se dodaje, Vlada je usvojila i Predlog zakona o izmenama zakona o otklanjanju posledica poplava u Srbiji, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Predlog zakona o potvrđivanju sporazuma o vazdušnom saobraćaju između Srbije i SAD.

Vlada je usvojila i Strategiju o bezbednosti saobraćaja na putevima u Srbiji u narednih pet godina, navodi se u saopštenju i dodaje da se očekuje da se primenom strategije broj saobraćajnih nesreća u Srbiji smanji za 50 odsto.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Predložene izmene u skladu sa "Tijaninim zakonom"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2015

Vlada Srbije predložila je danas izmene Zakona o policiji koje treba da obezbede efikasnost policijskih istraga otmica i nestanka maloletnih lica, u skladu sa "Tijaninim zakonom"...U saopštenju posle sednice, navodi se da je Vlada usvojila izmene Zakona o policiji kojima se preciziraju odredbe i procedure...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.