EPS: Staklara, i pored dogovora, nije uplatila dug za struju

Izvor: Blic, 04.Avg.2015, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EPS: Staklara, i pored dogovora, nije uplatila dug za struju

Staklara iz Paraćina do danas nije ispunila dogovor o plaćanju dela duga za utrošenu električnu energiju, rečeno je Tanjugu u Elektroprivred Srbije (EPS).

Ministarstvo rudarstva i energetike i “EPS Snabdevanje”, kao deo sistema EPS-a, u dogovoru sa Ministarstvom finansija zajednički danas rade na proveri razloga za neuplaćivanje dela duga.

"Ako se utvrdi da nema opravdanih razloga za to što “Staklara” nije uplatila deo duga, pristupiće se merama >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koje su ranije dogovorene sa menadžmentom “Staklare'", istakli su u EPS-u.

Na sastanku predstavnika "EPS Snabdevanja" sa menadžmentom "Staklare" 17. jula dogovoreno je da to paraćinsko preduzeće uplati deo duga do kraja jula, a u suprotnom sledi postupak kojim će 1. septembra Staklari biti isključena električna energija.
Pogledaj vesti o: EPS

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Staklara prekršila dogovor!

Izvor: Mondo, 04.Avg.2015

Staklara iz Paraćina do danas nije ispunila dogovor o plaćanju dela duga za utrošenu električnu energiju, rečeno je u Elektroprivred Srbije (EPS)...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..  Ministarstvo rudarstva i energetike i “EPS Snabdevanje”, kao deo sistema EPS-a, u dogovoru sa Ministarstvom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.