Dunav osiguranje pruža popuste za Sajam poljoprivrede

Izvor: Kamatica.com, 06.Maj.2015, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dunav osiguranje pruža popuste za Sajam poljoprivrede

Kompanija Dunav osiguranje predstaviće na 82. međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, koji se održava od 9. do 15. maja, ponudu za osiguranje poljoprivrede - životinja, useva i plodova, kao i popuste koje odobrava svojim osiguranicima.

Posetioci sajma imaće priliku da se na štandu Dunav osiguranja, u hali Master Novosadskog sajma, informišu o aktuelnim popustima i da tokom Sajma poljoprivrede na >> Pročitaj celu vest na sajtu Kamatica.com << svim prodajnim mestima Dunav osiguranja zaključe polise po specijalnim sajamskim uslovima, a to su 10 odsto popusta na premiju osiguranja useva i plodova i 10 odsto popusta na premiju osiguranja životinja.

Pravo mesto za prave domaćine, poruka je Dunav osiguranja na Sajmu poljoprivrede.

Zainteresovani mogu da dobiju detaljnije informacije na elektronskoj adresi www.dunav.com ili pozivanjem Kontakt centra Dunav osiguranja na telefonski broj 0800 386 286.


Nastavak na Kamatica.com...






Povezane vesti

Poljoprivredni sajam u Novom Sadu – biser prezentacije srpskog agrara

Izvor: DobreVesti.rs, 06.Maj.2015

BEOGRAD - Sa 1.500 izlagača koji će predstaviti proizvode i usluge iz više od 60 zemalja, 82. međunarodni poljoprivredni sajam je najznačajnija sajamska manifestacija iz oblasti agrara u ovom delu Evrope, rekao je na konferenciji za novinare u beogradskom Medija centru, generalni direktor Novosadskog...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kamatica.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kamatica.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.