Donacija centru Jaki mladi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jul.2017, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donacija centru "Jaki mladi"

Centar "Jaki i mladi" dobio je donaciju Wilo fondacije koja će tom centru omogućiti dodatno ulaganje u edukaciju i prekvalifikaciju mladih koji su njegovi članovi, kao i opremanje prostorija centra.

Kako se navodi u saopštenju te fondacije, njeni predstavnici su posetili fondaciju "SOS Dečija sela Srbija" i centar "Jaki mladi", otvoren u okviru Programa "Jaki mladi - podrška zapošljavanju", i odlučili da pomognu njegov rad.

Program se sprovodi od 2016. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i za cilj ima povećanje zapošljivosti mladih iz ugroženih grupa sa teritorije grada Beograda.

Osnovna uloga Centra "Jaki mladi" je podrška zapošljavanju i ekonomskom osnaživanju mladih iz socijalno i ekonomski ugroženih grupa sa teritorije grada Beograda.

Fokus je na mladima do 30 godina koji su imali ili imaju status deteta bez roditeljskog staranja, kao i na mladima koji su uključeni u programe podrške porodicama u riziku koje sprovode "SOS Dečija sela".

"SOS Dečija sela Srbija" članica su Međunarodne organizacije "SOS Dečijih sela", osnovane 1949. godine, koja danas u 134 zemlje pomaže 1.200.000 ljudi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.