Izvor: Blic, 15.Avg.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do kraja avgusta još 80 teretnih vagona za Železnicu

Javno preduzeće Železnica Srbije najavilo je danas da će do kraja avgusta preuzeti još 80 teretnih vagona od rumunske firme IRS u okviru nabavke vredne 57 miliona evra.



Kako se navodi u saopštenju, Železnica Srbije preuzela je u protekla tri meseca ukupno 158 teretnih vagona, a do kraja godine iz Rumunije bi trebalo da stigne svih 770 ugovorenih vagona. Nabavka novih teretnih vagona finansirana je iz kredita Evropske investicione banke (EIB). To je prva nabavka novih vagona za Železnicu Srbije u poslednjih 25 godina, naveli su u tom preduzeću.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Do kraja avgusta još 80 teretnih vagona za Železnicu

Izvor: Poslovni magazin, 15.Avg.2008

Javno preduzeće Železnice Srbije najavilo je danas da će do kraja avgusta preuzeti još 80 teretnih vagona od rumunske firme IRS u okviru nabavke vredne 57 miliona evra.Kako se navodi u saopštenju, Železnica Srbije preuzela je u protekla tri meseca ukupno 158 teretnih vagona, a do kraja godine iz...

Nastavak na Poslovni magazin...

"Železnica Srbije" obnavlja "vozni park"

Izvor: RTS, 15.Avg.2008

Javno preduzeće “Železnica Srbije” najavilo je da će do kraja avgusta preuzeti još 80 teretnih vagona od rumunske firme IRS u okviru nabavke vredne 57 miliona evra. .Kako se navodi u saopštenju, Železnica Srbije preuzela je u protekla tri meseca...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.