Direktor Telenora novi predsednik Saveta stranih investitora

Izvor: S media, 10.Dec.2009, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor Telenora novi predsednik Saveta stranih investitora

Generalni direktor "Telenora" u Srbiji Ćel-Morten Jonsen izabran je za predsednika Upravnog odbora Saveta stranih investitora (FIC) na redovnoj skupštini udruženja, saopštio je FIC.

Predsednik Upravnog odbora Sosijete ženeral banke u Srbiji Goran Pitić izabran je za potpredsednika.

Novoizabrani predsednik Saveta predstavio je tim koji će voditi udruženje naredne dve godine i ukazao da će nastaviti da se zalaže za nastavak reformi, formulisanje jasne ekonomske >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << politike, efikasniju administraciju i jednake uslove poslovanja za sve učesnike na tržištu.

Ostale članove Upravnog odbora čine generalni direktor "Britiš Ameriken Tobaka" za istočni Balkan Kristijan Kornerup Jensen, generalni direktor kompanije "Karlsberg Srbija" Aleksandar Radosavljević, generalni direktor "Mercedes-Benca SCG" Andreas Binder, generalni direktor kompanije "Henkel Srbija" Nenad Vuković.

U Upravnom odboru su i generalni direktor kompanije "Lafarž BFC" Kostin Bork, generalni direktor "Pepsika Internešenel" za zapadni Balkan Vasilis Glinos, i zamenik generalnog direktora kompanije "Politika novine & časopisi" i generalni direktor kompanije VAC (WAZ) Verner Herić.

Savet stranih investitora je osnovan 2002. godine uz podršku Organizacije za ekonomsku saradnju i razvoj (OECD), i okuplja više od 120 kompanija, koje se uložile više od 14 milijardi dolara i zapošljavaju više od 60.000 ljudi u Srbiji.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi predsednik FIC Ćel-Morten Jonsen

Izvor: NaDlanu.com, 10.Dec.2009

BEOGRAD, 10. decembra 2009. (Beta) - Novi predsednik Saveta stranih investitora (FIC) je Ćel-Morten Jonsen, generalni direktor Telenora u Srbiji, saopštilo je danas to udruženje. Kako se navodi, na skupštini FIC u Srbiji, koja je održana juče, Jonsen je rekao da će nastaviti da se zalaže za...

Nastavak na NaDlanu.com...

Direktor „Telenora“ novi predsednik Saveta stranih investitora

Izvor: Blic, 11.Dec.2009, 06:15

Generalni direktor „Telenora" u Srbiji Ćel-Morten Jonsen izabran je za predsednika Upravnog odbora Saveta stranih investitora (FIC) na redovnoj skupštini udruženja, saopštio je ovaj savet...Predsednik Upravnog odbora „Sosijete ženeral banke" u Srbiji Goran Pitić izabran je za potpredsednika...Novoizabrani...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.