Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Sep.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dilojt i Tuš": NIS vredi 2,2 milijarde evra!

BEOGRAD - Ukupna vrednost kapitala Naftne industrije Srbije (NIS), prema proceni revizorske kuće "Dilojt i Tuš" , iznosi 2,2 milijarde evra, navodi se u izveštaju koji je danas objavljen na sajtu Vlade Srbije. "Dilojt i Tuš" će za posao procene vrednosti NIS-a dobiti 480.000 evra.

Vlada Srbije naručila je u avgustu ove godine novu procenu vrednosti NIS-a kako bi se odredila vrednost besplatnih akcija koje će u privatizaciji dobiti građani i zaposleni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u toj kompaniji, naveo je ranije premijer Mirko Cvetković, dok je ministar ekonomije Mlađan Dinkić kazao da će ona koristiti i u pregovorima s ruskim Gaspromom.

Energetskim sporazumom Srbije i Rusije, koji bi trebalo da bude ratifikovan tokom septembra, predviđena je izgradnja gasovoda "Južni tok" kroz Srbiju i prodaja Gaspromu 51 odsto kapitala NIS-a za 400 miliona evra, uz investicije od 500 miliona u srpsku kompaniju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIS vredi 2,2 milijarde evra

Izvor: RTS, 06.Sep.2008

Vrednost 100 odsto kapitala Naftne industrije Srbije, po proceni konsultantske kuće Deloit i Tuš, 30. jula iznosila je 2,2 milijarde evra, objavljeno je na sajtu Vlade Srbije. .Izvršena je procena 100 odsto vrednosti kapitala NIS na većinskoj neutrživoj...

Nastavak na RTS...

Dilojt: NIS vredi 2,2 milijarde evra

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Sep.2008

Ukupna vrednost kapitala Naftne industrije Srbije (NIS), prema proceni revizorske kuche "Dilojt I Tuš" (Deloitte), iznosi 2,2 milijarde evra, navodi se u izveštajukoji je danas objavljen na sajtu Vlade Srbije. Vlada Srbije nar ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

"Dilojt": NIS vredi 2,2 milijarde €

Izvor: B92, 06.Sep.2008

Beograd -- Vrednost NIS-a procenjena je na 2,2 milijarde evra, taj podatak biće korišćen za pregovore sa ruskom stranom, saznaje B92... Ukupna vrednost kapitala Naftne industrije Srbije, prema proceni revizorske kuće "Dilojt i Tuš", iznosi 2,2 milijarde evra, navodi se u izveštaju koji je objavljen...

Nastavak na B92...

Samo nekretnine NIS vrede 1,7 milijardi evra

Izvor: Blic, 06.Sep.2008

Ukupna vrednost kapitala Naftne industrije Srbije prema proceni revizorske kuće Dilojt i Tuš" iznosi 2,2 milijarde evra, navodi se u izveštaju koji je juče objavljen na sajtu Vlade Srbije. Dilojt i Tuš je naveo da je prilikom procene fer tržišne vrednosti kapitala NIS-a na osnovu stanja na kraju...

Nastavak na Blic...

NIS vredi 2,2 milijarde evra?

Izvor: Kurir, 07.Sep.2008, 10:37

BEOGRAD - Vrednost Naftne industrije Srbije procenjena je na 2,2 milijarde evra, prema izveštaju revizorske kuće “Dilojt i Tuš“, koji je objavljen na sajtu Vlade Srbije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.