Izvor: SEEbiz.eu, 26.Nov.2010, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deutsche Welle: Albanski ekolozi za odštetu Hrvatskoj

TIRANA - Albanska vlada je naredila istragu u vezi s otpadom koji je stigao do hrvatske obale. Čelnik albanskog ekološkog pokreta Lavdosh Ferruni tvrdi da je razlog zagađenja nedostatak dobrog sustava upravljanja otpadom.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Albanija zagađuje hrvatsku obalu?

Izvor: Deutsche Welle, 26.Nov.2010

Albanska vlada je naredila istragu o otpadu koji je stigao do hrvatske obale. Čelnik albanskog ekološkog pokreta Lavdosh Feruni tvrdi da je razlog zagađenja nedostatak dobrog sistema upravljanja otpadom.

Nastavak na Deutsche Welle...

Albanija zagađuje hrvatsku obalu

Izvor: SrbijaNet.rs, 26.Nov.2010

Albanska vlada je naredila istragu o otpadu koji je stigao do hrvatske obale, a čelnik albanskog ekološkog pokreta Lavdosh Feruni tvrdi da je razlog zagadjenja nedostatak dobrog sistema upravljanja otpadom, objavio je danas nemački radio "Dojče vele" (DW). Poreklo otpada, koji je stigao

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.