Delta đenerali se povukao i iz Montinvesta

Izvor: S media, 04.Jul.2011, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Delta đenerali" se povukao i iz "Montinvesta"

Domaća osiguravajuća kuća "Delta đenerali" nastavila je da prodaje vlasničke pozicije na Beogradskoj berzi.

Nakon povlačenja iz udela u fabrici konditorskih proizvoda "Jafa" prošle nedelje, izašla je i iz vlasništva u građevinskoj kompaniji "Montinvest", objavila je danas brokerska kuća "Sinteza invest grupa" (SIG).

"Jafa" neće nikoga tužiti

Ovaj portfeljni investitor likvidirao je u potpunosti svoju vlasničku poziciji u >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kompaniji "Montinvest", gde je bio jedan od većih akcionara.

Beogradski "Montinvest" gradi u centru Moskve

Kako navodi SIG, putem blok transakcije, Delta đenerali je prodao gotovo devet odsto akcija ove građevinske kompanije po ceni od 10.000 dinara, dok je ukupna vrednost transakcije iznosila 21,3 miliona dinara.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mišković rasprodaje akcije

Izvor: Mondo, 04.Jul.2011

Domaća osiguravajuća kuća "Delta đenerali" nastavila je da prodaje vlasničke pozicije na Beogradskoj berzi.

Nastavak na Mondo...

“Delta đenerali” se povukao i iz “Montinvesta”

Izvor: Capital.ba, 04.Jul.2011

BEOGRAD, Osiguravajuća kuća 'Delta đenerali' nastavila je da prodaje vlasničke pozicije na Beogradskoj berzi. Nakon povlačenja iz udjela u fabrici konditorskih proizvoda 'Jafa' prošle nedjelje, izašla je i iz vlasništva u građevinskoj kompaniji 'Montinvest', objavila je danas brokerska kuća...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.