Danas tender za operatera fiksne telefonije

Izvor: S media, 20.Nov.2009, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas tender za operatera fiksne telefonije

Tender za drugog operatera fiksne telefonije u Srbiji biće objavljen danas, rečeno je u Ministarstvu za telekomunikacije Srbije.

Poziv je objavljen u beogradskom listu Politika i londonskom Fajnenšel tajmsu, kazali su u Ministarstvu.

Ministarka za telekomounikacije Srbije Jasna Matić ranije je najavila da će tender biti završen 12. januara 2010. godine, kada će biti izabrana dva najbolja ponuđača, koji će se potom nadmetati na aukciji.

Novi fiksni >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << operater, kako je ocenila, omogućiće građanima izbor među operaterima i povoljnije usluge. Jedini operater fiksne telefonije u Srbiji je državna kompanije Telekom Srbija, koja je na kraju 2008. godine imala oko tri miliona korisnika.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra tender za drugog operatera fiksne telefonije

Izvor: EMportal, 19.Nov.2009, 16:00

Tender za drugog operatera fiksne telefonije u Srbiji biće objavljen sutra. Poziv će biti objavljen u beogradskom listu Politika i londonskom Financial Timesu, rečeno je u Ministarstvu za telekomunikacije Srbije.

Nastavak na EMportal...

Tender za fiksnog operatera

Izvor: B92, 19.Nov.2009

Beograd -- Tender za drugog operatera fiksne telefonije u Srbiji biće objavljen sutra, rečeno je u Ministarstvu za telekomunikacije Srbije... Poziv će biti objavljen u beogradskom listu Politika i londonskom Fajnenšel tajmsu, kažu su u Ministarstvu. Ministarka za telekomounikacije Srbije Jasna Matić...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.