Atlantic Grupa: Dividenda 12 kuna po dionici

Izvor: SEEbiz.eu, 04.Maj.2015, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atlantic Grupa: Dividenda 12 kuna po dionici

ZAGREB - Nadzorni odbor Atlantic Grupe prihvatio je prijedlog Uprave za donošenje odluke o isplati dividende.

Istim se predlaže isplata dividende u ukupnom iznosu od kn 40.009.260,00, što iznosi kn 12,00 po dionici, iz dijela zadržane dobiti Društva iz poslovne godine 2010. Prijedlog obuhvaća isplatu dividende dioničarima Društva koji su na dan 26. lipnja 2015. godine evidentirani kao njegovi dioničari u Depozitoriju Središnjeg klirinškog depozitarnog društva d.d., te >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << predloženi dan isplate 15. srpnja 2015. godine. To je povećanje dividende u odnosu na 2014. godinu kad je isplaćena dividenda od 10,50 kuna po dionici.

Osim navedenog, Nadzorni odbor prihvatio je i prijedlog Uprave o izmjeni odredbi Statuta Atlantic Grupe d.d. koje se odnose na odobreni temeljni kapital Društva, te trajanje mandata Uprave Društva.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.