Agencija danas o ponudi za FAP

Izvor: RTS, 05.Maj.2015, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agencija danas o ponudi za FAP

Agencija za privatizaciju zakazala je za 13 časova sednicu na kojoj će biti otvorena ponuda za privatizaciju pribojskog FAP-a.
Na toj sednici trebalo bi da bude razmotreno da li jedina pristigla ponuda - finske kompanije "Sisu auto", ispunjava uslove tendera, saznaje RTS.
Prema uslovima tendera, strateški partner države u FAP-u mora da uloži najmanje milion evra u novcu i pet miliona evra u stvarima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ili pravima.

Ulog Republike Srbije u novom preduzeću biće deo imovine FAP-a koju je država stekla zamenom potraživanja za vlasništvo.
Potencijalni strateški partner treba da ima konsolidovani prihod od najmanje 20 miliona evra u 2013. i da se bavi proizvodnjom kamiona za komercijalnu upotrebu i oklopnih vojnih vozila.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Finski SISU postaje vlasnik FAP-a najkasnije sutra

Izvor: Danas, 05.Maj.2015

Beograd - Komisija za sprovođenje modela strateškog partnerstva Agencije za privatizaciju odluku kojom će finskoj kompaniji SISU biti omogućeno da postane vlasnik FAP u Priboju doneće najkasnije do sutra, saznaje Danas u izvorima bliskim Vladi Srbije...Naime, finska kompanija je jedina u roku dostavila...

Nastavak na Danas...

FAP čeka Sisu, ispunjeni uslovi

Izvor: Mondo, 05.Maj.2015

Finska kompanija Sisu ispunila je sve uslove za strateško partnerstvo s pribojskim FAP-om, konstatovala je Agencija..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.