SEČA DIREKTORA Evo kojih će OSAM šefova biti smenjeno zbog NAPUMPANIH RAČUNA za struju

Izvor: Blic, 24.Jan.2017, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEČA DIREKTORA Evo kojih će OSAM šefova biti smenjeno zbog NAPUMPANIH RAČUNA za struju

V.d. direktora EPS-a Milorad Grčić smeniće osam direktora i šefova sektora u distribucijama, saznaje Blic, zbog grešaka u decembarskim računima za struju.

Kako je rekao, biće smenjeni direktor Sekotra za brigu o korisnicima EPS-a Sonja Milojević, direktor Odseka za tehničke usluge iz Jagodine Miomir Papović, kao i rukovodioci sektora za brigu o korisnicima iz Kraljeva i Kragujevca Mile Milošević i Vojkan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Vučkcović.

Biće smenjeni i direktor Sektora za podršku tržištu i smanjenje gubitaka iz Beorgada Žarko Šantrić, direktori ogranka Kraljevio i Jagodina Srdjan Djurović i Dobrica Milošević, kao i šef Službe za kontrolu mernim mesta iz Niša Miloš Petrović.

Oni će biti smenjeni zbog greške sa previsokim računima za struju.

Grčić je kazao da je EPS do sada primio 1.880 reklamacija građana za pogrešno isporučene račune za struju, što je ispod proseka za isti period u prethodne tri godine.

Najveći broj pritužbi je stiglo putem mejla, a reklamacije će se primati do kraja januara.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SEČA U EPS: Smenjeno osam direktora zbog računa za struju!

Izvor: Kurir, 25.Jan.2017, 11:25

...Zbog prenaduvanih decembarskih računa za struju u JP „Elektroprivreda Srbije“ juče je smenjeno osam direktora, s direktorkom Sektora za brigu o korisnicima EPS Sonjom Milojević na čelu..Nakon unutrašnje kontrole, koja je u ovom javnom preduzeću počela posle skandala s računima za struju,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.