PENZIONER OPTUŽUJE Predsednik sindikata EPS me je tukao i vikao: Znaš li ti ko sam ja!

Izvor: Kurir, 29.Avg.2015, 06:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PENZIONER OPTUŽUJE Predsednik sindikata EPS me je tukao i vikao: Znaš li ti ko sam ja!

Milosav Milutinović tvrdi da ga je sindikalac udario bez ikakvog razloga, nakon čega ga je jurio po selu Baroševac čitav sat

BEOGRAD - „Ðorđević me je udario pesnicom, pao sam i povredio rame! Potom me je sat vremena jurio po Baroševcu, a niko od meštana nije hteo da mi pomogne“, kaže penzioner Milosav Milutinović (66) iz Lazarevca, koji je prijavio policiji da ga je 15. avgusta napao Milan Ðorđević (54), predsednik sindikata EPS, koji je i predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << stranke Lazarevac - naša kuća.

Pretučeni penzioner objašnjava šta se tačno dogodilo.

Nameštali tendu

- Moj zet drži dve trafike u Lazarevcu, pa je hteo da otvori jednu i u Baroševcu. Majstor i ja smo otišli u tu varošicu kako bismo postavili tendu. Ðorđević je u 19.45 sati naišao kolima vidno pijan. Otvorio je prozor i povišenim tonom nas upitao: „Šta radite?“ Odgovorio sam mu da postavljamo trafiku, a on je povikao: „Ko vam je dao pravo da to radite?“ - navodi Milutinović, penzionisani radnik „Kolubare“.

Milutinović je, kako je objasnio, rekao Ðorđeviću: „Nisam znao da je ovo vaše.“

- On je tad rekao: „Moj je ceo Baroševac! Kupite stvari i idite! Znaš li ti ko sam ja?“ Odgovorio sam mu da ne znam, iako sam znao ko je. To ga je dodatno iznerviralo, pa je izašao iz kola i počeo da me vređa i psuje, a onda me je udario pesnicom. Okliznuo sam se, pao na beton i iščašio rame. Ustao sam i počeo da bežim, a on je krenuo da me juri - kaže Milutinović.

Stoj, pucaću!

On je rekao da se Ðorđević u jednom trenutku okliznuo i udario glavom o beton.

- Ni tad nije stao, već je nastavio da me juri. Bežao sam preko kanala, meštani su sve to gledali, ali niko nije ni pokušao da me zaštiti, ni u dvorište me nisu pustili. Ðorđević je vikao: „Stoj, pucaću!“ Ne znam da li je imao oružje. Jurnjava se završila tek kad je stigla policija, koju je obavestio majstor koji je bio sa mnom - objašnjava pretučeni penzioner.

Milan Đorđević

PONAVLJAM, NIŠTA SE NIJE DESILO

Reporteri Kurira i juče su kontaktirali sa Ðorđevićem, ali on i dalje tvrdio da se ništa nije dogodilo, uprkos tome što o incidentu postoji prijava u policiji.

- Nemam komentar! Već sam vam rekao da to nije tačno. Navikao sam da se o meni pišu nebuloze - rekao je Ðorđević.
Pogledaj vesti o: EPS

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.