Zrenjanin: Na Danima piva Ceca

Izvor: Akter, 24.Avg.2015, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrenjanin: Na Danima piva Ceca

Jubilarna, trideseta manifestacija "Dani piva" u Zrenjaninu počinje u sredu, 26. avgusta, i traje pet dana, do nedelje, najavljeno je na današnjoj koferenciji za novinare.

"Dana piva" biće istovremeno na dve bine, na dva trga - na Žitnom trgu, kao prethodnih godina, kao i na renoviranom Trgu slobode.

Svečano otvaranje biće u sredu, 26. avgusta, uz vatromet, na Žitnom trgu nakon čega >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << će nastupiti Amadeus bend.

Ovogodišnje Dane piva obeležiće koncerti Svetlane Cece Ražnatović, Željka Joksimovića, ali i nastup Zrenjaninske filharmonije i Zvonka Bogdana, u nedelju, poslednjeg dana.

Nastupiće i Kerber, YU grupa, Loco, Generacija 5 i drugi.

Predstaviće se i zrenjaninske ustanove kulture, a dolaze i sportisti, zbog čijih uspeha je Zrenjanin poznat i kao Grad sporta.

Gradonačelnik Čedomir Janjić očekuje da će tokom pet dana manifestaciju posetiti pola miliona posetilaca što bi bio rekordan broj.

"Na pravom smo putu da napravimo najbolje "Dane piva" do sada i s obzirom da se ove godine održavaju trideseti put, hteli smo da ih, kao gradski brend, dodatno ojačamo, da prerastu lokalni karakter i tako smo i koncipirali program", rekao je on.

Program festivala i pojedinosti su na zvaničnom sajtu Dana piva.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Ceca otkrila svoj omiljeni slatkiš

Izvor: Blic, 25.Avg.2015, 15:02

Folk diva nastupiće u Zrenjaninu gde će održati spektakularni koncert na gradskom trgu..Danas je u hotelu "Falkenštajner" u Beogradu održana konferencija za medije povodom jubilarnog festivala "Dani piva" koji će se po 30. put održati u Zrenjaninu. Manifestacija počinje 26. i trajaće do 30....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.