U Srbiji danas veoma toplo, temperatura do 40 stepeni

Izvor: Blic, 11.Jul.2017, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji danas veoma toplo, temperatura do 40 stepeni

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo vreme, s temperaturom do 40 stepeni, saopštio je Republički Hidrometeorološki zavod.

Uveče i tokom noći, uglavnom u severnim krajevima, uz lokalni razvoj oblačnosti, mogući su kratkotrajni pljuskovi s grmljavinom.

Duvaće slab do umeren vetar. Jutarnja temperatura biće od 17 do 25 stepeni, a najviša dnevna od 35 do 40 stepeni.

I u Beogradu će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo, uz slab >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << do umeren vetar. Jutarnja temperatura biće oko 25, a najviša dnevna oko 38 stepeni.

Očekuje se da meteorološka situacija bude nepovolјna za sve hronično obolele i osetlјive osobe. Naročit oprez se savetuje srčanim bolesnicima i osobama sa disajnim tegobama. Moguće meteoropatske reakcije su glavobolјa, razdražlјivost i poremećaj sna.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas sunčano i veoma toplo: Mogući kratkotrajni pljuskovi tokom večeri

Izvor: Telegraf.rs, 11.Jul.2017

U Srbiji će se danas zadržati sunčano i veoma toplo. Uveče i tokom noći, uglavnom u severnim krajevima, uz lokalni razvoj oblačnosti, mogući su kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom. Vetar će biti slab i umeren, južni i jugozapadni...Republički hidrometeorološki zavod Srbije je izdao upozorenje...

Nastavak na Telegraf.rs...

Danas PAKAO: Temperatura do 40 stepeni

Izvor: Mondo, 11.Jul.2017

U Srbiji će i danas biti pretežno sunčano i veoma toplo, sa temperaturom koji će ići i do 40 stepeni Celzijusovih, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod. Evo kada se očekuje blago osveženje...Foto: FOTO TANJUG / RADE PRELIC..Uveče i tokom noći, uglavnom u severnim krajevima, uz lokalni...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.