Sutra isplata pomoći penzionerima

Izvor: S media, 20.Dec.2010, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra isplata pomoći penzionerima

Isplata jednokratne pomoći Vlade Srbije od 5.000 dinara počinje sutra za poljoprivredne i penzionere iz kategorije samostalnih delatnosti, koji su deo radnog staža ostvarili u inostranstvu, najavljeno je večeras iz Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje.

Pravo na jednokratnu novcačanu pomoć ostvarili su oni penzioneri čiji zbir domaće i inostrane penzije nije veći od 30.000 dinara, rečeno je agenciji Beta u Fondu PIO.

Poljoprivredne >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << penzionere sutra očekuje i isplada drugog dela penzije za novembar.

Penzionerima iz kategorije zaposlenih koji su deo staža ostvarili u inostranstvu jednokratna pomoć trebalo bi da bude isplaćena 25. decembra, uz isplatu drugog dela penzije za novembar.

Svim ostali penzionerima koji su celokupan radni staž ostvarili u Srbiji, a čija primanja nisu veća od 30.000 dinara, jednokratna pomoć vlade Srbije isplaćena je u oktobru.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Isplata penzije

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Isplata jednokratne novčane pomoći od 5.000 dinara

Izvor: SrbijaNet.rs, 20.Dec.2010

Poljoprivredni i penzioneri iz kategorije samostalnih delatnosti, koji su deo radnog staža ostvarili u inostranstvu dobiće sutra jednokratnu pomoć od 5.000 dinara, rečeno je večeras Tanjugu u Republičkom fondu za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO). Pravo na jednokratnu novčanu pomoć ima...

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Isplata jednokratne pomoći za penzionere

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Dec.2010, 04:01

BEOGRAD -..Isplata jednokratne pomoći Vlade Srbije od 5.000 dinara počinje danas za poljoprivredne i penzionere iz kategorije samostalnih delatnosti, koji su deo radnog staža ostvarili u inostranstvu, najavljeno je iz Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO)...Pravo na jednokratnu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Isplata jednokratne pomoći za penzionere poljoprivrednike

Izvor: EMportal, 21.Dec.2010

Isplata jednokratne pomoći od 5.000 dinara počinje danas za poljoprivrednike i penzionere iz kategorije samostalne delatnosti koji su deo radnog staža ostvarili u inostranstvu, saopštio Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje. Poljoprivrednim penzionerima danas će biti isplaćen drugi deo penzije...

Nastavak na EMportal...

Isplata jednokratne novčane pomoći od 5.000 dinara

Izvor: Vesti-online.com, 21.Dec.2010

Poljoprivredni i penzioneri iz kategorije samostalnih delatnosti, koji su deo radnog staža ostvarili u inostranstvu dobiće jednokratnu pomoć od 5.000 dinara, rečeno je u Republičkom fondu za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO)..Pravo na jednokratnu novčanu pomoć ima oko 6.000 korisnika...Pomoć...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.