Prihod od turizma ove godine 735 miliona dolara

Izvor: Blic, 24.Nov.2011, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prihod od turizma ove godine 735 miliona dolara

Srbija je u prvih devet meseci ove godine imala 735 miliona dolara prihoda od turizma, izjavio je večeras u Beogradu državni sekretar Ministarstva ekonomije Goran Petković na otvaranju Prvog investicionog foruma u toj oblasti.

Na skupu kome prisustvuju predstavnici investicionih fondova, bankari i stručnjaci za turizam, Petković je ocenio da je u Srbiji sve prisutniji problem nedostatka hotelskih soba, istakavši da je zato vreme za investiranje.

-Prisutan je problem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nedostatka soba i tražnja kreveta više posebno u sezoni. "Vreme je za investiranje", rekao je Petković obraćajući se učesnicima Prvog investicionog foruma o turizmu u Srbiji i pozvao investitore da se u naredna dva dana upoznaju sa prilikama za ulaganje u srpski turizam.

Kao primer razvoja turizma u proteklih nekoliko godina Petković je istakao Kopaonik, Zlatibor, Staru planinu i Beograd, ali je rekao da će investitori imati priliku da se upoznaju sa turističkom ponudom u drugim mestima u Srbiji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prihod od turizma ove godine 735 miliona dolara

Izvor: Studio B, 24.Nov.2011

Srbija je u prvih devet meseci ove godine imala 735 miliona dolara prihoda od turizma, izjavio je u Beogradu državni sekretar Ministarstva ekonomije Goran Petković..."Prisutan je problem nedostatka soba i tražnja kreveta više posebno u sezoni. Vreme je za investiranje", rekao je Petković obraćajući...

Nastavak na Studio B...

Prihod od turizma 735 mil. dolara

Izvor: Capital.ba, 25.Nov.2011, 09:07

BEOGRAD, Srbija je u prvih devet mjeseci ove godine imala 735 miliona dolara prihoda od turizma, kaže državni sekretar Ministarstva ekonomije Goran Petković. On je, na otvaranju Prvog investicionog foruma ..

Nastavak na Capital.ba...

Prihod od turizma 735 miliona dolara

Izvor: SEEbiz.eu, 25.Nov.2011

BEOGRAD - "U Srbiji sve prisutniji problem nedostatka hotelskih soba i zato je vreme za investiranje", izjavio je državni sekretar Ministarstva ekonomije Goran Petković.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.