Premijer Cvetković u Kraljevu

Izvor: S media, 28.Dec.2010, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer Cvetković u Kraljevu

Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković održaće u Kraljevu sastanak sa ministrom za državnu upravu i lokalnu samoupravu i koordinatorom vlade za sanaciju štete u Kraljevu Milanom Markovićem i gradonačelnikom Ljubišom Simovićem, kako bi dobio izveštaj o toku radova na sanaciji štete od zemljotresa.

Pomoć Makedonije od 61.000 evra

Unicef i partneri opremaju škole u Kraljevu

Cvetković će, zajedno sa ministrom Markovićem i gradonačelnikom Simovićem, obići teren gde su u toku završni radovi na dve montažne kuće u naselju Jarčujak.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Zemljotres u Kraljevu,   Seizmološki Zavod Srbije

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cvetković: Svima krov nad glavom za manje od godinu dana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Dec.2010

KRALJEVO -..Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je danas da je plan da se u narednoj godini u Kraljevu nastavi sa intenzivnom izgradnjom montažnih kuća i obećao da će taj posao biti završen do 1. oktobra 2011..."Plan jeste i da se u narednoj kalendarskoj godini nastave aktivnosti i ja imam...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.