Izvor: B92, 14.Dec.2010, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanici gledaju "Šišanje"

Beograd -- Poslanici Skupštine Srbije organizovano će večeras u bioskop. Gledaće film "Šišanje". Ideja je da se poslanicima skrene pažnja na delovanje navijačkih grupa.

Produkcijska kuća "Hipnopolis" organizovala je specijalnu projekciju filma "Šišanje" u bioskopu Takvud.

Osnovna ideja je da se nosiocima zakonodavne vlasti posebno skrene pažnja na probleme delovanja navijačkih i huliganskih grupa, što je tema kojom su se autori filma bavili.

Sudeći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prema najavama iz poslaničkih klubova, najviše zainteresovanih dolazi iz Partije ujedinjenih penzionera.

Pored predsednice Slavice Đukić-Dejanović, celog predsedničkog kabineta, prisustvo su potvrdili i Jelena Trivan iz DS-a, Žarko Korać iz poslaničkog kluba LDP-a, dok iz Demokratske stranke Srbije i G17 plus još niko nije potvrdio dolazak, saopštila je izvršna producentkinja filma Nataša Vranješ.

Posle srpskih poslanika, priliku da vide film imaće i britanski polanici 7. februara 2011. kada je zakazano prikazivanje filma „Šišanje" u Britanskom parlamentu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslanici Skupštine propustili "svoju" projekciju filma "Šišanje"

Izvor: Blic, 14.Dec.2010

BEOGRAD - Specijalnoj projekciji filma "Šišanje", na koju su bili pozvani svi poslanici Narodne skupštine, večeras je u beogradskom bioskopu "Takvud" prisustvovalo samo šest poslanika i predsednica Narodne skupštine Slavica Đukić Dejanović. Scena iz filma "Šišanje"..Priliku da pogledaju najgledaniji...

Nastavak na Blic...

„Šišanje“ za narodne poslanike

Izvor: Danas, 15.Dec.2010, 01:38

Specijalna projekcija filma „Šišanje“ organizovana je sinoć za poslanike Skupštine Srbije. Produkcijska kuća „Hypnopolis” organizovala je projekciju u bioskopu Takvud . Od 250 poslanika, projekciji filma prisustvovalo je tek nekolicina njih.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.