Utorak, 14.12.2010.

12:19

Poslanici gledaju "Šišanje"

Poslanici Skupštine Srbije organizovano će večeras u bioskop. Gledaće film „Šišanje“. Ideja je da se poslanicima skrene pažnja na delovanje navijačkih grupa.

Izvor: B92

Default images

Produkcijska kuća „Hipnopolis“ organizovala je specijalnu projekciju filma „Šišanje“ u bioskopu Takvud.

Osnovna ideja je da se nosiocima zakonodavne vlasti posebno skrene pažnja na probleme delovanja navijačkih i huliganskih grupa, što je tema kojom su se autori filma bavili.

Sudeći prema najavama iz poslaničkih klubova, najviše zainteresovanih dolazi iz Partije ujedinjenih penzionera.

Pored predsednice Slavice Đukić-Dejanović, celog predsedničkog kabineta, prisustvo su potvrdili i Jelena Trivan iz DS-a, Žarko Korać iz poslaničkog kluba LDP-a, dok iz Demokratske stranke Srbije i G17 plus još niko nije potvrdio dolazak, saopštila je izvršna producentkinja filma Nataša Vranješ.

Posle srpskih poslanika, priliku da vide film imaće i britanski polanici 7. februara 2011. kada je zakazano prikazivanje filma „Šišanje“ u Britanskom parlamentu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Kinezi, nerazumni ste

Veliki sporazum o gasovodu između Rusije i Kine navodno je u zastoju zbog onoga što Moskva smatra "nerazumnim zahtevima Pekinga u pogledu cena i nivoa snabdevanja".

8:35

3.6.2024.

7 h

Podeli: