Poražavajuća slika srpskih maturanata

Izvor: Mondo, 01.Jun.2012, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poražavajuća slika srpskih maturanata

Maturanti Vazduhoplovne škole u Beogradu okupili su se danas oko podneva na Trgu republike da proslave kraj školske godine. Slavilo se sa pivom, poklicima Ratku Mladiću i pevanjem pesama koje pozivaju na linč.
Pogledaj vesti o: Pivo,   Ratko Mladić

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sramotno slavlje srpskih maturanata

Izvor: Mondo, 01.Jun.2012

Maturanti Vazduhoplovne škole u Beogradu okupili su se u petak oko podneva na Trgu republike da proslave kraj školske godine. Slavilo se sa pivom, poklicima Ratku Mladiću i pevanjem pesama koje pozivaju na linč.

Nastavak na Mondo...

Maturanti slavili uz pesme o Ratku Mladiću

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jun.2012

Maturanti Vazduhoplovne škole u Beogradu okupili su se oko podneva na Trgu republike da proslave kraj školske godine. Slavilo se sa pivom, poklicima Ratku Mladiću i pevanjem pesama koje pozivaju na linč...Okupljeni na Trgu republike, njih oko stotinu, peli su se na štanodove postavljene na Trgu,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.