Lakše do odluke o budućoj profesiji

Izvor: Danas, 09.Jun.2011, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lakše do odluke o budućoj profesiji

Cilj projekta „Profesionalna orijentacija“ je da u 1.280 osnovnih škola u Srbiji budu obučeni nastavnici, psiholozi i pedagozi da pruže pomoć učenicima prilikom izbora buduće profesije, kao i da u 120 kancelarija za mlade bude uveden sistem profesionalne orijentacije i karijernog vođenja, rečeno je juče na predstavljanju ovog projekta, vrednog tri miliona evra.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Kako osmaci da izaberu zanimanje

Izvor: Glas javnosti, 10.Jun.2011, 07:04

BEOGRAD - Projekat "Profesionalna orijentacija", čija je realizacija počela juče, treba da osposobi učenike završnih razreda osnovnih škola da lakše izaberu zanimanje, izjavio je ministar prosvete i nauke Žarko Obradović...Obradović je na konferenciji za novinare u Beogradu rekao da je cilj...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.