Izabrati nove članove

Izvor: Danas, 04.Feb.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izabrati nove članove

Nacionalni prosvetni savet je birala Skupština Srbije i naravno da su skupštinski odbori najpozvaniji da ocene rad tog tela. Ocena Odbora za prosvetu je jednoglasna i po meni je bespredmetno da bilo ko drugi komentariše tu odluku - izjavio je za Danas državni sekretar u Ministarstvu prosvete Radivoje Mitrović, povodom niza kritika koje je skupštinski Odbor za prosvetu izneo na račun NPS-a.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Jovanović: Prosvetni savet je radio dobro

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2009, 17:37

BEOGRAD - Predsednik Nacionalnog prosvetnog saveta (NPS) Aleksandar Jovanović izjavio je danas da je taj savet radio veoma dobro, i da nije jasno zašto skupštinski Odbor za prosvetu nije prihvatio godišnji izveštaj, i zašto je najavljeno pokretanje procedure za njegovu smenu...Učinili smo veliki...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.