Danas počinje isplata penzija

Izvor: S media, 23.Dec.2010, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas počinje isplata penzija

Isplata drugog dela novembraskih penzija počinje danas za korisnike koji penzije oprimaju preko tekućih računa, najavio je danas Republički fond za penzijsko i invalidsko osoiguranje.

Penzioneri koji penizje dobijaju na kućnu adresu mogu da ocekuju poštare od ponedeljka 27. decembra, a isplata će trajati pet dana, rečeno je agenciji Beta u fondu PIO.

Isplata primanja počinje danas za oko 1,3 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << penzionera iz kategorije bivših zaposlenih. Prosečna penzija ove grupe korisnika je 21.700 dinara.

Za penzionere iz kategorije bivših zaposlenih koji su deo radnog staža ostvarili u inostranstvu danas počinje i isplata jednokratne pomoći Vlade Srbije od 5.000 dinara. Uslov je da zbir domaćeg i inostranog dela penzije ne prelazi 30.000 dinara.

Time se danas završava celokupna isplata jednokratne pomoći za penzionere svih kategorija (bivši zaposleni, poljoprivredni i samostalne delatnosti) koji nemaju primanja veća od 30.000 dinara. Isplata je počela sredininom oktobra.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Isplata penzije

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oko 800 radnika Zastave nije prošlo testove Fijata

Izvor: NaDlanu.com, 23.Dec.2010

BEOGRAD, 23. decembra 2010. (Beta) - Oko 800 bivših radnika Zastave iz Kragujevca nije prošlo testove Fijata i zbog toga ne mogu dobiti posao u novoj fabrici, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja Srbije. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

POČELA ISPLATA PENZIJA

Izvor: Kurir, 24.Dec.2010, 12:17

BEOGRAD - Isplata drugog dela novembarskih penzija počela je danas za korisnike koji penzije primaju preko tekućih računa, najavio je Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO)...Penzioneri koji penzije dobijaju na kućnu adresu mogu da očekuju poštare od ponedeljka, 27. decembra,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.