BJELOGRLIĆ DUGUJE ZA GREJANJE POLA MILIONA DINARA

Izvor: Kurir, 06.Nov.2010, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BJELOGRLIĆ DUGUJE ZA GREJANJE POLA MILIONA DINARA

BEOGRAD - Bjelini računi su odavno u crvenom! Od 5,2 milijarde dinara duga za grejanje, koliko potražuju Beogradske elektrane od potrošača u glavnom gradu, čak 446.000 dinara otpada na - Dragana Bjelogrlića!

BEOGRAD - Bjelini računi su odavno u crvenom!

Od 5,2 milijarde dinara duga za grejanje, koliko potražuju Beogradske elektrane od potrošača u glavnom gradu, čak 446.000 dinara otpada na - Dragana Bjelogrlića!

Prema podacima do kojih je Kurir >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << došao, poznati glumac i producent, koji završava snimanje filma i serije „Montevideo, bog te video“, za grejanje u stanovima u centru Beograda duguje više od 4.000 evra.

Osim računa za grejanje, koji Bjelogrlić već dugo nije platio, polako mu se sabiraju i dugovanja za električnu energiju! Sitni, doduše: poznati glumac u ovom trenutku duguje oko 20.000 dinara za „svetlo“. Pri tom, za televizijsku pretplatu duguje 3.000 dinara!

Milica Paunović, osoba zadužena za odnose s javnošću u „Infostanu“, nije mogla da potvrdi informaciju Kurira:

- Najveći dug za grejanje biće poznat tek naredne nedelje, s obzirom na to da je analiza podataka u toku. Međutim, čak i da su vaši navodi o dugovanju gospodina Bjelogrlića tačni, ja vam to, prema zakonu o zaštiti podataka ličnosti, ne mogu reći. Kad naša analiza bude gotova, mi ćemo samo saopštiti iznos koji najveći dužnik ima, ali nećemo dati privatne podatke - ime, prezime i opštinu u kojoj dužnik živi.

Ekipa Kurira

Dugovanja za grejanje

Dug za stambeni prostor         3,8 milijardi

Dug za poslovni prostor         1,4 milijarde

Dug republičkih ustanova         više od 200 miliona

Dug objekata Vlade         oko 60 miliona

Dug Dragana Bjelogrlića         446.158 dinara

Stopa naplate od građana         80 odsto

Dugovanja za struju

Dugovanja po domaćinstvima    6 milijardi

Dugovanja po privredi         8 milijardi

Dug Dragana Bjelogrlića         19.447,7 dinara

Utuženo         20.000 korisnika

Pred isključenjem         30.000 korisnika

Nalozi za isključenje         5.000

SMS Kurira

Bjelogrlića smo tokom jučerašnjeg dana više puta zvali kako bi nam potvrdio ili demantovao podatke do kojih smo došli. Nije se javljao. Poslali smo mu i poruku. Nije odgovorio.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dragan Bjelogrlić duguje više od 4.000 evra uza grejanje?

Izvor: Scandal.rs, 06.Nov.2010

Bjelini računi su odavno u crvenom! Od 5,2 milijarde dinara duga za grejanje, koliko potražuju Beogradske elektrane od potrošača u glavnom gradu, čak 446.000 dinara otpada na - Dragana Bjelogrlića! Prema podacima do kojih je 'Kurir' došao, poznati glumac i producent, koji završava snimanje...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.