Ubio oca jer  mu je zvocao zbog para

Izvor: Blic, 16.Apr.2014, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio oca jer mu je zvocao zbog para

Goran Stepanović (44) iz Donje Jarušice kod Rače potegao je pištolj na oca Slobodana Stepanovića (69) i usmrtio ga jer nije mogao da podnese što ga otac kritikuje zbog rasprodaje imovine i trošenja novca.

„Prekipelo mi je jer mi je otac zvocao kako ne radim ništa. Nije mu jasno gde trošim pare i što rasprodajem imovinu. Rekao je da više neće ni dinar da mi da“, ispričao je Goran na saslušanju, posle kojeg mu je odrđen pritvor do 30 dana.

Goran >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je oca ubio u kupatilu u nedelju oko 10.50. Zatim je telefonom pozvao policiju i sačekao ih na kućnom pragu. Za oružje kojim je ubio oca posedovao je dozvolu od polcije. Nezvanično, posle ubistva, Goran je mrtvog oca umio i zapalio mu sveću pored tela.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Dinar

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.