James Ferraro

Izvor: NaDlanu.com, 23.Okt.2013, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

James Ferraro

SuperSizeShe X Mysic Stylez predstavljaju James Ferraro u KC Drugstore-u, u ponedeljak 28. oktobra.

JAMES FERRARO (Bronx)https://soundcloud.com/b-e-b-e-t-u-n-ehttps://www.facebook.com/pages/James-Ferraro/176422539131753Local$$--HETEM .live. https://soundcloud.com/hetemFELONEEZY https://soundcloud.com/felonyflatsTHINKERhttps://soundcloud.com/thinkerSTEVIE WHISPERhttps://soundcloud.com/steviewhisperOd 2004. do danas James Ferraro >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je izdao neverovatno mnogo muzike kroz apsolutno impresivan broj projekata čiji stilski diverzitet ne prestaje da provocira muzičku kritiku. Njegova karijera se razvija kroz dva perioda, prvi, umnogome povezan sa radom na noise/drone projektu The Skaters i drugi koji počinje izdanjem jednog od najvažnjih underground albuma 2011. godine - Far Side Virtual koji se našao na prvom mestu godišnje liste kultnog britanskog magazine The Wire. Od tada je evidentno da njegovo interesovanje za predstavljanjem kapitalizma koincidira sa preokupacijom jednom od njegovih najočiglednijih i najmoćnijih manifestacija - modernim hip hop-om. Bilo da sarađuje sa Laurel Halo, Oneohtrix Point Never ili izdaje mikstejpove kroz svoj BEBETUNES$$$ tumblr, inspiraciju crpi iz karaktera niskobudžetnih filmova, najočiglednijih vizuelnih motiva globalne potrošačke kulture i pre svega aktuelnih umetničkih mikroscena koje neretko sam pokreće. Ferraro je veoma zaslužan za nastanak stilova kao što su vaporwave, hypnagogic pop ili distroid ali poenta nije u tome što neprestano menja žanrove već u tome je sposoban da stvori nove ili dekonstruiše postojeće do tačke reinvencije, u hodu, sa velikom lakoćom.Cena karata u pretprodaji je 500 dinara i možete ih naći u Bivšem baru u Kosovskoj 32 svakod dana posle 19h. Na veče koncerta cena karte biće 800 dinara.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Džejms Feraro u KC Dragstoru

Izvor: Blic, 23.Okt.2013

Muzičar, producent i kompozitor iz Bronksa, Džejms Feraro, nastupiće 28. oktobra od 21 čas u KC Dragstoru. Cena karata u pretprodaji iznosi 500 dinara i možete ih naći u Bivšem baru u Kosovskoj 32 svakog dana posle 19 časova. Na veče koncerta cena karte biće 800 dinara. ..Karijera Džejmsa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.