Danas: Fitnes Foum Festival: Nataša Bekvalac vežba u peni!

Izvor: NaDlanu.com, 11.Sep.2011, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas: "Fitnes Foum Festival": Nataša Bekvalac vežba u peni!

Prvi fitness foum festival u organizaciji "Etnodžim-a" počinje u nedelju u nedelju u 16 časova na prestoničkom splavu Fristajler, a trajaće celih 12 časova.Prisustvo su najavile i mnogobrojne poznate face iz sveta muzike i sporta, među kojima i Nataša Bekvalac!

- Prijatelji su me pozvali, i najverovatnije ću doći da vežbam sa njima. To je sjajna stvar, i mislim da bismo u današnje vreme svi trebali >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << da se okrenemo sportu, prvenstveno jer nas oslobađa stresa - kaže Nataša.Posetioci će potpuno besplatno uz poznate face i najbolje fitness trenere iz Rusije i Srbije moći da uživaju u fitness šou programu sastavljenom od tri časa, Š’bam 4, bodi kombat 49 i Zumba pena parti.Pored Nataše, šouu će prisustvovati i Aleksandra Perović, Anabela i mnoge druge ličnosti iz sveta muzike i sporta, dok će se za muziku pobrinuti najbolji domaći di džejevi. Posetioci će na Fristajler moći da dođu i brodom, a u klubu će se umesto alkohola točiti voćni kokteli.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Poznati vežbali u peni (Foto)

Izvor: NaDlanu.com, 12.Sep.2011, 13:15

Na beogradskom splavu Fristajler održan je prvi po redu Fitnes pena party, u organizaciji Etnodžim-a iz Beograda! Ko je sve vežbao, a ko se brčkao u peni saznajte prvi!..Posetioci se potpuno besplatno uz poznate face i najbolje fitness trenere iz Rusije i Srbije uživali u fitness šou programu sastavljenom...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.