Miki Perić: Mali praznik velike ljubavi

Izvor: Story, 18.Okt.2014, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miki Perić: Mali praznik velike ljubavi

Po povratku sa Maldiva gde su proveli čarobne trenutke udvoje, pevač Miki Perić i njegova izabranica Snežana Matić Perić proslavili su u Beogradu tri godine skladne bračne zajednice za koju on kaže da je satkana od ljubavi i poverenja.

Miki Perić, foto: Privatna arhiva

Tek što su se vratili sa dvonedeljnog odmora na Maldivima, pevač Miki Perić (37) i njegova supruga Snežana Marić Perić >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << (42) imali su divan povod za slavlje. Obaveze su im uredile da se 25. septembra, na dan kada su se jedno drugom obećali na večnu ljubav, vrate kući, ali to nije umanjilo njihovu sreću. Vesele trenutke podelili su sa prijateljima kojima su prepričavali dogodovštine sa rajskih ostrva.

- Maldivi su jedno od onih mesta na planeti koje kao da je Bog prstom dodirivao stvarajući ta predivna ostrva. Iz vazduha izgledaju kao opali, a s mora kao nestvarne scenografije koje mogu da se vide u holivudskim blokbasterima. Iako smo putovali zbog odmora i uživanja, tu čaroliju iskoristio sam i za snimanje spota za pesmu Dobar dan. Snorkling i šetnje kroz te neverovatne šume ispunjavali su nam dane, kao i pecanje i izleti na pusta ostrva. Videli smo neki sasvim drugi svet, drugačiji mentalitet i ljude. Imam utisak da sam umro i ponovo se probudio – priča umetnik i objašnjava kako on i supruga vole da provode vreme tokom leta.

- Rose su za nas najdivniji ćošak svemira koji posećujemo svake godine po nekoliko puta. U maju tamo dolazimo prvi put dok još nema turista i uživamo s našim divnim prijateljima koji nas uvek dočekaju kao kraljeve. Onda idemo u julu kada to malo divno mesto, biser Boke, postaje ono čarobno more na koje odlazim pola svog života. Ove godine tamo smo proveli divne trenutke sa našim prijateljima iz Ukrajine, Beograda i Rosa. Nastup na festivalu Sunčane skale povodom dvadeset godina njegovog postojanja, takođe je bio deo divnog letovanja, ali i degustacija tradicionalne i moderne primorske kuhinje po restoranima u Herceg Novom – priča Miki koji je 2013. godišnjicu braka sa suprugom proveo na moru, pre dve godine na proputovanju kroz Rusiju i Ukrajinu, a ovoga puta obeležili su je u Beogradu.

- Godišnjicu smo proveli u društvu dragih prijatelja, uz picu i vino. Uglavnom smo do sada taj dan obeležavali na Rosama, uz gradele i perasku tortu, ali ove godine zbog obaveza morali smo da ostanemo kod kuće i bilo nam je super – smatra Miki koji iznosi i činjenice da se između njega i supruge ništa nije promenilo otkako su se jednom drugom zakleli na večnu ljubav.

- I danas je sve kao onog dana kada smo se upoznali. Budim se i razgovaram sa osobom koja je moj najbolji prijatelj i Snežana me jedina potpuno razume. Mislim da je samo to važno u životu. Ako vam partner nije najbolji prijatelj, ništa dublje od strasti koja je prolazna ne može da vam se dogodi. Kada pronađete nekog kom verujete više nego sebi i volite ga više od sebe, tek tada možete reći da niste sami u životu. Ako ste otvoreni i iskreni, tu su poštovanje i osmeh. U braku imate kome da kažete kad ste tužni i da partner to oseća. Imate nekog i kad ste srećni, i on se s vama tada smeje. Imate nekog kad se probudite da vam poželi dobar dan. Kruna ljubavi je kada dvoje uživa u svakom trenutku koji provedu zajedno i jedva čekaju sledeći, kad zaspiš uz osmeh, jer i ako ti je loše znaš da je tu neko ko će ti pružiti ruku, kad znaš da si nečiji i nije te strah da to bilo kome kažeš – opisuje ovaj umetnik koji je poznat i kao pravi hedonista koji sebi ispunjava sve kaprice.

- Vino je moja pasija i hobi. Volim da sakupljam unikate i uživam u njima, a zasadio sam i jedan lep vinograd jer nameravam da pravim vino po svom ukusu i za svoju dušu – otkriva Miki i kao iz topa navodi šta je ono što ga čini srećnim.

- Muzika, slike i vino u kombinaciji sa prijateljima i porodicom. Nema lepših trenutaka od divnih večera i druženja uz vino i gitaru, a naravno i uz neki dobar zalogaj ukusne hrane. Šta ćeš više od života – završava uz osmeh ovaj pevač.

Piše: Ksenija Konić 
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.