TAD JE VOLELA CECU: Pogledajte prvi nastup Jelene Karleuše sa 16 godina! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2017, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAD JE VOLELA CECU: Pogledajte prvi nastup Jelene Karleuše sa 16 godina! (VIDEO)

Bila joj je uzor.

Pevačica Jelena Karleuša objavila je sinoć snimak svog prvog nastupa, kada je imala samo 16 godina. Karleuša je to veče pevala svoj prvi hit "Ogledalce".

Pogledajte OVDE šta sve Severina planira da uradi sa plastičnim operacijama. 

- Ovo je moj prvi live nastup.... sa 16 godina... To veče sam dobila nagradu kao otkriće godine - napisala je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ona ispod snimka.

Inače, u to vreme Karleuša je govorila kako joj je Ceca Ražnatović idol i da se ugleda na nju. Uskoro je između njih dve došlo do sukoba koji traje i danas. Doduše, Karleuša je ta koja javno proziva Cecu, dok Ražnatovićeva mudro ćuti.
Pogledaj vesti o: Ceca,   Severina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

CECU MI NE DIRAJ! Eva Ras osula paljbu po Glogovcu! Nema šta mu nije rekla! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2017

Ne da na Cecu....Taman što se malo stišala bura koja je nastala posle intervjua Nebojše Glogovca u kojem je glumac isprozivao Cecu Ražnatović i Daru Bubamaru, oglasila se Eva Ras koja je osula drvlje i kamenje po Glogovcu...Pogledajte OVDE prvi nastup pevačice koja je nekada volela Cecu!..Da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.