Sećate li se Maje iz grupe Luna? Danas je plavuša i peva na kruzerima (foto/video)

Izvor: Svet, 28.Jul.2016, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećate li se Maje iz grupe Luna? Danas je plavuša i peva na kruzerima (foto/video)

Jedan od najboljih ženskih pop vokala na javnoj sceni svakako jeste Maja Marković. Ona je proboj na javnoj sceni doživela kao pevačica grupe “Luna”, koja je bila popularna tokom devedesetih godina.
Maja je otpevala neke od najvećih hitova ove grupe – Devet i po nedelja, Naša ljubav, Samo jednu noć, Šećeru, ali i duet sa Svetlanom Cecom Ražnatović – Drugarice.
Međutim, nakon 12 godina provedenih u grupi, Maja je 2006. godine rešila da započne >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << solo karijeru. Kako više nije pevala komercijalne pesme, njena solo karijera je prošla poprilično nezapaženo. Imala je nekoliko pesama, a takmičila se i na Beoviziji 2007. godine.
Međutim, ona nije odustala od muzike, iako je u medijima nije bilo duže vreme.
Naime, na njenom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk se mogu videti fotografije iz čitavog sveta – a razlog ovome je to što Maja radi na kruzeru i to kao pevačica.

Ona nije napustila svoj poziv, ali je spojila lepo i korisno, te sada putuje po svetu, a nedavno je bila i na Karibima. Osim toga, Markovićeva je promenila boju kose – pop pevačica prešla je u plavuše, pa bi je retko ko prepoznao.

S obzirom na to da je poslednji album snimila pre pet godina, a da je pre tri objavila poslednju pesmu u saradnji sa popularnim sastavom Bitšejkersi, ostaje da vidimo da li će Maja domaću publiku obradovati nekim novim projektima.

Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Sećate li se Maje iz grupe Luna? Danas je plavuša i peva na kruzerima (foto/video)

Izvor: Scandal.rs, 28.Jul.2016

Jedan od najboljih ženskih pop vokala na javnoj sceni svakako jeste Maja Marković. Ona je proboj na javnoj sceni doživela kao pevačica grupe “Luna”, koja je bila popularna tokom devedesetih godina...Maja je otpevala neke od najvećih hitova ove grupe – Devet i po nedelja, Naša ljubav, Samo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.