Pinkove zvezde: Odabrano deset takmičara koji idu u naredni krug

Izvor: Scandal.rs, 20.Sep.2014, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezde: Odabrano deset takmičara koji idu u naredni krug

23:50

Žiri se povukao i doneo odluku. U baražu su prošli: Mirza Suljić, Semir Džarković, Mirjana Pavlović, Uroš Stefanović i Stefan Denić. Uz takmičare koji su direktno prošli, oni će se naći u narednom krugu takmičenja.

23:28

Maja, Boris, Jovana, Milica i Marko sirektno su se plasirali u sledeći krug, a sedam takmičara se bori za preostalih pet mesta u narednom krugu.

Tatijana Živković druga je takmičarka >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << koja nije dobila nijedan glas, ali se žiri složio da nema energije u njenom pevanju. Mirza Suljić dobio je tri glasa u prvoj pesmi, a opravdao očekivanja u drugoj, sa četiri glasa prošao je dalje. Mirjana Pavlović poslednja je takmičarka za večeras i pevala je Cecinu “Maskaradu” za koju je dobila četiri glasa.

22:52

Stefan Denić imaće priliku da se bori za prolazak u drugom delu emisije, a Tamara Miletić prva je takmičarka kojoj se nije podigla nijedna stolica. Adrijana Ilić izgubila je glasove i nije prošla u naredni krug. Slađana Đurić pevala je “Ime i prezime”, a Bora je svoju stolicu podigao i pre nego što je devojka zapevala, sa tri glasa prošla je dalje.

22:32

Nakon što je Marko sa pet podignutih stolica automatski prošao, Vladana Andrić se u poslednjim sekundama izborila za priliku da otpeva druga pesmu. Međutim, pošto su se Bora i Miroslav spustili, nije prošla dalje. Semir Džanković imao je pet podignutih stolica, ali se Marina spustila. Naposletku, žiri je ustao Semiru i njegovom izvođenju pesme “Ostala si uvek ista”.

22:11

Uroš Stefanović imao je pet podignutih stolica u prvoj pesmi, ali se Bora predomislio. “Ljudski je grešiti, pokajao sam se”, priznao je Bora. Anđela Perović nije prošla, ali je Milan prilikom komentarisanja uspeo da izbaci Cecu iz takta. “Prestani da me zoveš Svetlana, neću ti se odazvati”, rekla je. “Prvi put čujem da neko neće da se odazove na svoje ime, rekao je Milan. “Dekoncentrišeš me”, odgovorila je Ceca.

21:59

Nakon Dragane Cetković koja nije prošla dalje, Milica Todorović – Mima oduševila je žiri i izgledom i pesmom i dobila pet “da” u prvih deset sekundi pesme.

21:45

Dalibor je posle druge pesme prošao, iako je žiri prokomentarisao da je imao previše “narodnjačkih izraza” u pevanju. Ana Nedić dobila je samo dve podignute stolice i nije prošla u drugi deo takmičenja. Boris Gospojinović morao je drugom pesmom da ubedi žiri. “Ne volim za drugog da upotrebim izraz ‘šta se dereš’, to kažem samo sebi, a ovo je bilo na ivici deranja”, rekao mu je Haris. Na drugoj pesmi i Marina je podigla svoju stolicu, i Boris je prošao. Petnaestogodišnja Jovana Obradović pokupila je simpatije i automatski se plasirala u naredni krug takmičenja. Poslednji je stolicu podigao Miroslav koji je rekao “Ja sam se podigao da ne ispadne da sam drndoš”.

21:20

Devojke su otvorile večerašnje takmičenje i posle Alise Polumente koja zbog lošeg izbora pesme i treme nije prošla dalje, Maja Milošević oduševila je žiri! Dobila je pohvale za ponašanje na sceni.

21:10

Na samom početku žiri je saglasan da je pred njima težak zadatak, jer ima mnogo talenata, što se pokazalo još u prvoj emisiji. “Teško je srušiti nečiji san, ali nije lepo davati ni lažnu nadu”, rekla je Marina, a njene kolege iz žirija dodale su da je potrebno mnogo truda da bi se postala zvezda. “U prvoj emisiji četiri – pet kandidata sve nas je oborilo sa nogu. Nećemo nikom soliti pamet, niko od nas nije savršen”, rekao je Ilić i otkrio da nikada nije pobedio na nekom takmičenju.

20:55

Žiri u sastavu Ceca Ražnatović, Marina Tucaković, Bora Đorđević, Miroslav Ilić i Haris Džinović večeras će birati ko će to postati Pinkova Zvezda! Uskoro počinje druga po redu emisija, čiji je domaćin glumac i voditelj Milan Kalinić, a žiriju će se predstaviti dvadeset kandidata.

Autor: Life Content
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pinkove zvezde: Ceca Ražnatović javno zapretila Milanu Kaliniću!

Izvor: Svet plus, 20.Sep.2014

Najveći šoumeni Pinkovih zvezda su, čini se, voditelj prvog serijala Milan Kalinić i folk zvezda Ceca Ražnatović, koji se iz nastupa u nastup verbalno "prepucavaju"...Tako je bilo i u drugoj epizodi serijala Pinkove zvezde, kada se Milan po ko zna koji put obratio pevačici i članici žirija Ceci...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.