NA SVADBI GODINE: Najmoćniji Crnogorac udao ćerku

Izvor: Kurir, 29.Mar.2015, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA SVADBI GODINE: Najmoćniji Crnogorac udao ćerku

Brano Mićunović priredio venčanje trudnoj naslednici Andrei u luksuznom hotelu Splendid u Budvi

Svetlana Ceca Ražnatović juče je svojim prisustvom uveličala svadbu trudne ćerke najbogatijeg Crnogorca Branislava Brane Mićunovića Andree i njenog izabranika Miloša Kustudića u elitnom hotelu „Splendid“ u Bečićima. Na ovom veselju pojavio se i premijer Crne Gore Milo Đukanović, koji se sa pevačicom srdačno pozdravio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Dve haljine

MLADA U VENČANICI DARKA KOSTIĆA

Andrea Mićunović nosila je dve venčanice koje je kreirao srpski dizajner Darko Kostić. Njoj su u oblačenju pomogle drugarice, među kojima je bila i Cecina ćerka Anastasija Ražnatović, koja je u hotel stigla s dečkom Kostadinom Terzićem dan pre svadbe. Deveruše su nosile roze haljine.

Svadba od dva miliona evra

ALBANSKI TAJKUN SE ŽENIO U DRUGOJ SALI

U drugoj sali hotela u isto vreme ženio se jedan albanski tajkun, čije se ime drži u tajnosti. Njegova svadba bilo je tri puta skuplja od one koju je organizovao Brano i koštala je čak dva miliona evra.

#party #tonight

A photo posted by Svetlana Ceca Ražnatović (@craznatovic_official) on Mar 28, 2015 at 2:38pm PDT

idemoooo

❤️ #brotherandlove

A photo posted by Anastasija Ražnatović (@raznatovicanastasija) on Mar 28, 2015 at 10:03am PDT

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.