Ceca poklonila Branu Mićunoviću pevačicu!

Izvor: Blic, 28.Mar.2015, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca poklonila Branu Mićunoviću pevačicu!

Crnogorski biznismen Branislav Brano Mićunović angažovao je najveće zvezde srpske estrade da pevaju u danas na svadbi njegove ćerke Andree, a Svetlana Ceca Ražnatović odlučila je da kao specijalni poklon pozove Biljanu Sečivanović i iznenadi domaćine.

- Da, idem na svadbu, moram da žurim - rekla je Biljana.

Na svadbi veka koja se održava u Hotelu „Splendid“ u Bečićima, goste iz zemlje i sveta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pored Bilje i najveće muzičke zvezde Ceca Ražnatović, zabavljaće Aca Lukas, dok će Sergej Ćetković otpevati „Poglede u tami“ za prvi mladenački ples.

Svim gostima su obezbeđene avionske karte, mesta za usidrenje jahti i prenoćište u luksuznim apartmanima. Bečići, kao i susedna Budva, biće pod dodatnim obezbeđenjem, dok će pojedine ulice biti zatvorene kako bi svatovi mogli slobodno da se šetaju. Najskuplji cvetni aranžmani, pića i hrana iz svih zemalja uveliko stižu u Crnu Goru, gde je sve spremno za dugo najavljivano veselje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.