Ceca i Paris nisu mogle da ga zadrže: Ivan Ivanović pobesneo, napustio žurku!

Izvor: Scandal.rs, 26.Sep.2016, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca i Paris nisu mogle da ga zadrže: Ivan Ivanović pobesneo, napustio žurku!

Voditelj Ivan Ivanović je bio angažovan na žurci kojoj je, između ostalih, prisustvovala i Paris Hilton, da najavi nastup Cece Ražnatović, ali on je to odbio!

Voditelj nije bio ljut na Cecu, već na produkciju koja nije poštovala uslove dogovora.

On je vodio program sve do nastupa Paris Hilton, ali je na pola žurke odlučio da ode. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Ljudi iz organizacije su nekoliko puta tražili da se vrati i najavi folk divu, ali je Ivan bio neumoljiv.

Poručio im je da mu ne pada na pamet da se vraća unutra, piše Informer.

Deo dogovora sa organizatorima žurke bio je da dobije ekskluzivni intervju sa holivudskim glumcem Alenom Delonom, koji je dodeljivao nagrade na ovoj glamuroznoj proslavi.

Glumac je u petak snimio emisiju sa Ivanovićem, međutim, drugi deo pogodbe između organizatora i Ivanovića nije ispoštovan.

Zvanice se spekulisale da je reč o honoraru, prenosi Alo.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.